Galite pasirinkti

0 Produktai

2VNT MAX468CPE CINKAVIMAS-16 integrinio grandyno IC mikroschemoje

€19.49 €20.09

( Remiantis 0 Atsiliepimai)
Prekės kodas:
s2897
Kiekis:
Prieinamumas:
Sandėlyje

Aprašymas

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay, Paypal , TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

Šalies Val.Pristatymo laikas

Kinija Paštu Oro-Mail

Jungtinės amerikos valstijos, Jungtinė Karalystė, Australija 20-30 darbo dienų

Kanada, Vakarų Europa, Šiaurės Europa, Vidurio Europoje 20-30 darbo dienų

Kitos Šalies 20-30 darbo dienų

"Fedex" DHL ar Šiaurės Amerikoje, Australijoje, Vakarų Europoje, Šiaurės Europa, Vidurio Europoje 3-7 darbo dienas

Kitos Šalies 5-10 darbo dienų

Grįžti/Grąžinimas

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Siin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Siin.lt!

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos .

SVEIKI ATVYKĘ Į KITO APSILANKYMO

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - MAX468CPE

Peržiūros

Pateikite Peržiūros

Daugiau Susiję Produktai

TLE8444SLXUMA1 SSOP-24 INFINEON originali 1pcs Susijusios

TLE8444SLXUMA1 SSOP-24 INFINEON originali 1pcs

fizinė savybė drėgmei 3 lygio produkto kategorija galia pakuotės tipas juosta&ritės drėgmei pakuotės sausas apsaugos priemonės ot, ov, olis, ° c ramių dabartinės 1 miego režimas y savybės - mažas paketas padės išsaugoti pcb rajone - pagerėjo diagnostika virš ir po įtampos lokautas ir atidarykite apkrova aptikimo

€44.66

1794-AENT PLC Susijusios

1794-AENT PLC " Flex Modulis EtherNet/IP Adapteris

srityje įmonė mes specializuojamės igbt galios moduliai, naujų energijos moduliai, plc, serveriai, tranzistoriai... veikimo principas 1. kokybės pirma, klientas pirmą kartą. 2. didžiausias vientisumo valdymas.mokėjimo sąlyga 1. banko pavedimu (pavedimu) 2. western union 3. paypal garantija visi produktai turi teisę 30-60 dienų

€111.64

Originalios dalys Nikon D5500 D5600 apatinio korpuso apačioje dangtelį Fotoaparato Remontas, Pakeitimas Susijusios

Originalios dalys Nikon D5500 D5600 apatinio korpuso apačioje dangtelį Fotoaparato Remontas, Pakeitimas

šiltas eilutę: 1. kai užsakymą, prašome patvirtinkite, aiškiai, ko jums reikia ir mūsų nuotrauka yra ta pačia tvarka, dar kartą. 2: kadangi skaitmeninės priedai, kiekis yra per daug, visas nepavyko įkelti, mieli mūsų parduotuvėje rasti nepavyko produktas jums reikia, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba. 3: mūsų parduotuvė parduoti priežiūros

€21.21

100% Nauji ir Originalūs HD50SB100 Susijusios

100% Nauji ir Originalūs HD50SB100

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! rekomenduoju produktą q. ar jūsų produktai originalus? a: taip, visi produktai yra originalūs ir pagaminti originalūs gamintojai. q. kas yra jūsų vadovauti laiką? a: nėra švino laiko atsargų produktus.daugelis produktų gali būti išsiųstos per 3 dienas po apmokėjimo patvirtino. q. kas yra jūsų

€3.07

10vnt/Daug DF13-40DS-1.25 C 1,25 mm žingsnio, 40PIN, Būsto, Wire-to-Board) Jungtis, Originalus Sandėlyje Susijusios

10vnt/Daug DF13-40DS-1.25 C 1,25 mm žingsnio, 40PIN, Būsto, Wire-to-Board) Jungtis, Originalus Sandėlyje

sveiki atvykę į mūsų svetainę, shenzhen chenghongxin technology co. , ltd. mūsų įmonė buvo įkurta 2016 kinijoje, pagrindinis pardavimo jungtys, board-to-board lizdas,line-to-board jungtys, fpc/ffc jungtys, vadovas usb, sd kortelės lizdą,ffc butas linija. apmokėjimas: • pirkdami dėl siin.lt, jūsų mokėjimai yra apsaugotas sąlyginio deponavimo.sekti savo užsakymą,

€35.72

BMXRMS004GPF,visiškai Naujas Originalus Tikrą, Vienerių Metų Garantija, Daug Akcijų,Greitas Pristatymas Susijusios

BMXRMS004GPF,visiškai Naujas Originalus Tikrą, Vienerių Metų Garantija, Daug Akcijų,Greitas Pristatymas

sveiki, aš labai džiaugiuosi, kad jūs galite apsilankyti mano parduotuvėje.tai reta likimo.čia aš iškilmingai pažadu, kad kiekvienas draugas, kuris yra skirtas: visų produktų pardavimo šioje parduotuvėje yra 100% originalus ir visiškai naujas.autentiškas, mūsų parduotuvė bus niekada parduoti netikrą ar menkavertis produktus.mes atkreipti dėmesį į sąžiningumas ir garbingumas,

€3 739.88

\10vnt\ PZT3906 SOT-223 Susijusios

\10vnt\ PZT3906 SOT-223

apie mus pažadame, kad: 1.gamyba tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. 2.pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje su greičio ir precisioncustomer paslaugų politika. mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad jūs turite, prašome susisiekti su mumis. 1.užsakymai tvarkomi

€7.81